Funderingar om framtiden

Allmänt  /  0  Kommentarer
Det har gått snart två veckor sedan studenten, man får sig alltid en tankeställare när studenten väl är över vad man faktiskt vill göra. När man gick i skolan så  var man såhär detta ska jag göra efter skolan. Jag trodde ett tag att jag skulle börja jobba som hästskötare i något stall men sedan ändra mig och ville ändå flytta hem under sommaren och eventuellt fram tills jag börjar plugga hösten 2019. Men ännu en gång har jag börjat fundera i ett nytt spår...
 
 
Jag har under tre år fått lära känna mig själv på riktigt, jag och mina två hästar har klarat sig själv på ett sätt samtidigt som jag fått stöd men hela tiden har det varit det där typiska "Jag själv ansvarar nu för mig och mina hästar" och jag har alltid trivts med det. När man sedan flyttar hem efter tre år så får man ändå en annan förståelse, även om jag älskar att vara hemma på ett sätt är det aldrig på samma sätt som det varit under dessa tre år. 
 
Jag har börjat fundera, tankarna går för fullt vad jag vill göra. På riktigt är det dags för mig att bli vuxen på riktigt (skämt åsido), jag tror det är dags för mig att flytta hemifrån. Vet ni något som går att hyra så får ni gärna höra av er, var någonstans spelar ingen roll. 
 
 
Jag insåg inte när jag flyttade från Sigtuna hur stor betydelse det skulle ha för mig, hur stor saknaden skulle vara speciellt till alla mina vänner jag fått lära känna. Inte en utan många, och verkligen inte bara i min klass utan så många fler. Och jag saknar allihopa!! Om jag vågar drömma lite iallafall önskar jag att det inte långt kvar innan jag är åter där. 

Livet går vidare..

Allmänt  /  1  Kommentarer
 
 
När alla bilder från studenten så var det som att något inom mig längtade tillbaka, inte bara till själva studentdagen utan alla dessa tre år. Jag har kämpat i tre år, tre år fram tills den dagen när jag var klar med skolan och äntligen skulle få leva mitt liv. Men så fel jag hade, allt jag fick uppleva dessa tre år har varit så speciella, alla minnen, alla lärare som alltid stöttat och hjälpt och alla mina vänner som nu har spridit ut sig över hela Sverige, en svår och jobbig tanke att vi inte kommer att träffas i slutet av augusti igen....
 
 
Vad sägs som denna fantastiska människa som har varit mest betydelsefull för mig, hon som funnits där när jag funderat, undrat, behövt en knuff eller motivation. Hon som faktiskt aldrig gav upp mig...
 
 
Eller vad sägs som den här dressyrtränare som orkat med mitt humör som pendlat upp och ner. Vi har inte alltid dragit jämnt och haft våra bråk men samtidigt en sådan underbar människa som alltid varit redo att hjälpa. 
 
 
En av mina bästa vänner, tre års tid har vi stått ut med varandra trots alla bråk. Våra vägar kommer säkert korsas närmare än vad vi tror.
 
 
Eller dessa två som varit så fantastiska vänner till mig. 
 
 
Men alla dessa har och kommer alltid ha en speciell plats i hjärtat, så många minnen på så lite tid!

Känner för några rader...

Allmänt  /  0  Kommentarer
Mycket har hänt sedan sist jag skrev här, livet har förändrats och mycket annat. 
 
Sedan sist jag skrev har hästarna utvecklats mycket, jag har fyllt år, tagit körkort och tagit student vilket betyder att jag också är arbetslös. Det har varit några känslosamma veckor om vi säger så. 
 
 
Studenten är över, jag tittar tillbaka och fäller ganska många tårar. Under så många år har man längtat till studenten, vilken dag av glädje att äntligen vara klar med skolan och börja sitt riktiga liv, det man drömt om. Jag tittar tillbaka och ser tre år av kämpande, tårar, psykisk ohälsa, svett, glädje, så många skratt och ännu fler minnen. Jag har lärt känna 12 helt fantastiska tjejer, vi har kommit varandra nära, vi har mognat tillsammans, lärt av varandra. Man kommer aldrig förstå det här om man inte gått igenom det själv. 
 
Hagbyholm har varit mitt hem, det är där jag kännt mig trygg och fått utvecklas till den människa jag är idag. Så mycket har hänt. Även fast jag sagt att jag hatat den platsen och jag ville därifrån så många gånger... Jag har fått en annan inblick idag. 
 
Något säger mig iallafall att jag snart är tillbaka i Sigtuna, det är nämligen där jag trivs bäst, där har jag alla mina vänner och kontakter <3