Arbetsdagen är över och stallet klart

Allmänt  /  0  Kommentarer

Idag har jag jobbat först 8-11 och sedan 14-16. Därimellan hann Eco komma, jag åt lunch tillsammans med Nellie och Malin samt att jag flyttat in alla mina saker i en så kallad bur.  Ja Eco är nu på plats eftersom det är som det är med Lizz. Just nu är jag glad att jag har två fina hästar att kunna växla mellan. 


Efter att jag slutat var det dags för ett bad för Eco, det var behövligt kan jag lova! Imorgon är det nog dags för henne att träffa klippmaskinen om vi ska tävla nästa helg. Efter det är det dags för att mortionera Eco på travbanan om vädret är bra och sedan ska Lizz såklart få sin mystid!!! 


Nu kör vi igång igen!

Allmänt  /  0  Kommentarer
Alltså vad hände här? Varit för mycket off... Jag har dock valt att lägga det mesta åt sidan för att fokusera på Lizz för att hitta vad som är problem samt skolan. Detta med Lizz är inte lätt kan jag lova, det har varit extremt mycket tårar, och då menar jag det. 
 
Att som en tjej på 17 år, flyttat hemifrån, sköter allt som gäller hästen så som foder, träning, skötsel, ja listan kan göras lång. Det är allt annat än lätt kan jag lova. Man inser hur svag och sårbar man är i denna sport när den vi lägger ner mest tid och framförallt älskar går och skadar sig. Du har ingen aning varför, det enda du vet att det finns något som inte står rätt till, du kommer aldrig få reda vad det är heller. Eftersom jag älskar och bryr mig om Lizz alldeles för mycket, vi har därför bokat tid på Mälarens Hästklinik för koll. Eftersom vi inte hittar något på henne vill jag kolla henne och hoppas att det bara är något lätt eller litet. 
 
 
Just nu lägger jag all min energi på henne och vill att hon ska må bra. Vi myser, ryktar, lindar, promenerar, pussar lite extra och bara njuter att hon är min bästa vän. 

Förlåt men en skitvecka

Allmänt  /  1  Kommentarer
Alltså jag är såå glad att denna vecka är förbi. Den har varit bra förvirrande då vi var lediga i måndags och efter det har jag inte hunnit med, det var ju tisdag igår? Känns det som iallafall. 
 
 
Att komma tillbaka efter en månad från skolan var inte neklt, men det gick överraskat smidigt ändå. Onsdagen flöt bra då den inte var så lång. Gårdagen var dessvärre inte den roligaste dagen, jag hittade Lizz ofräsh. Fortfarande oklart vad som har hänt, troligtvis någonting lätt som möjligtvis hänt i hagen. Nu ger jag Lizz all min uppmärksamhet och kärlek, allt för henne!
 
 
Vad väntar er i helgen? För mig väntar det jobb!