Mycket att göra men så lite tid

Allmänt  /  0  Kommentarer
Just snurrar fem hundra olika saker i huvudet som ska hinnas med och fixas innan studenten. Tänk att det knappt är 1,5 månad kvar!!
 
Lizz har börjat blivit bättre de senaste dagarna, idag kunde jag lätt sitta en timme till och göra övergångsr då hon är så lätt i handen när man jobbat för det, det är inte så att du får något gratis på den hästen. Imorgon funderar jag faktiskt på att ta med henne på lektion om det känns rätt. 
 
 
Eco har fått tagit det lugnt några dagar och ska nog få ta det lugnt resten av veckan efter då hon känts lite som tuggummi eller hur man ska förklara det. Troligtvis på grund av brunst eller något. Så mer kärlek och mys istället för träning. 
 
 
Alltså verkligen älskar denna bild på mig och Jasmina som togs i helgen av Elin. Att en vänskap kan växa fram på sååå kort tid är så facinderande... <3 
 
 

Måndagen förbi

Allmänt  /  0  Kommentarer
OJ vilken krävande måndag jag fick, eller inte... Vi började dagen med sovmorgon då jag passade på att rida LIzz på morgonen, hon var väldigt fin trots longering igår och vila dagen innan det. Sedan förmiddagen planerade vi stort sett student och hade löshopning, efter lunch tränade vi på knoppning inför hästskötarexamen. 
 
 
Min student är i full gång att planera och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Det är lite längtan då det är 1,5 månad bort samtidigt som det är så nära att jag inte vill. Lite blandade känslor, sedan återstår att se vad som händer efter studenten för det är inte riktigt klart än. 

Hemma från träff 4

Allmänt  /  0  Kommentarer
En helg som spenderas ute på Värmdö med satsningen Unga Ryttare 2018. Det slog faktiskt mina förväntningar om jag får säga det själv trots att planeringen och allting annat går ihop eller helt enkelt funkar. En av sakerna var att jag fick stå på backen under dagens ridning. Det är bara att gilla läget och snart tycker jag ändå att det är min tur att få lite framgång. 
 
Jag hann komma hem och sedan begav jag mig till stallet för att longera Lizz, Wilma har varit snäll och tagit Eco hela helgen vilket är guldvärt. När jag kom ner till stallet så kollade Lizz lite frågande ut och undrade nog var jag har varit dessa två dagar. Hon blev iallafall lite lycklig att få röra på sig.
 
 
Nu när jag kommit hem igen så har jag precis duschat, ska ta det lite lugnt nu ikväll och ladda upp inför måndag imorgon. Denna vecka bjuder på en del skolarbete, mösspåtagning och körlektion kort och gott.