Dagens citat

Allmänt  /  0  Kommentarer
 

Tävlingssäsongen är över för nu

Lizz (SWB)  /  0  Kommentarer
Jag är nog inte ensam över att skriva att tävlingssäsongen är över, det närmar sig jul och lite vintervila för mig och mina hästar. Något som är otroligt viktigt för ett ekipage för att sedan tycka träning och tävling är kul nästa år. 
 
 
Något jag tänkt mer på senaste dygnet är detta med att titta tillbaka på vad som egentligen hänt dem senaste månaderna, som jag lagt ner timmar i både stall och sadel och kämpat, det arbetet har börjat visa sig nu. Lizz har fått en helt ny styrka i kroppen som jag saknat tidigare men nu kommer den, samtidigt blir det såklart mer häst att rida men kan få riktigt bra ögonblick ibland - nästan lite wow ögonblick som att man svävar. Då är det värt alla timmar i sadeln. 
 
 
När dessa bilder tog tyckte jag Lizz var finast i hela världen, som jag fortfrande tycker, och att hon var sååå fin. Nu i efterhand tycker jag att hon ser fem meter lång ut och jag orkade varken rida ihop henne eller sitta ned i hennes gigantiska trav, hon hamnade lätt lite öppen i formen och jag bärde runt på henne. Jämför man med dem bilderna som togs i måndags så har det helt klart hänt en del. 
 
 
Mycket av hjälpen jag fått är just genom Anna, som kan Lizz utan och innan. Hon har alltid varit med och stöttat och hjälpt mig igenom det mesta, oavsett vad. Hon har verkligen följt mig sedan dag ett och det är jag så otroligt tacksam för. Jag är så otroligt tacksam och glad att hon vill hjälpa mig så pass mycket som hon gör, vi håller ofta kontakten ofta och hon ger mig alltid tips, peppande ord fast det är motigt. Det är personer som Anna som jag vill ha i mitt liv. 

Välkommen tillbaka!

Allmänt  /  0  Kommentarer
Märks att bloggen blivit lidande, det har gått tre(!!!) veckor sedan vi hade höstlov och innan det hade jag praktik hos Anna. Helt sjukt att jag snart gjort halva min tid i gymnasiet, endast 1,5 år kvar innan jag tar studenten. 
Utvecklingen med Lizz går fortfrande uppåt och det är jag så otroligt glad över. Så otroligt glad och tacksam att jag fått chansen att köpa, träna och tävla denna häst med helt fantastiska häst. Nu är jag redo att starta upp bloggen och ta den till en ny nivå.