Onsdag morgon!

Allmänt  /  0  Kommentarer
Snart är halva veckan förbi, förra veckan var sååå seg men förhoppningvis går denna vecka snabbare. Förutom dressyrträning imorgon och hoppträning på fredag väntar programridning för mig och Eco på lördag för Roger Olsson på Märsta RK. Ska bli riktigt roligt! Letat ett tag efter programridning men aldrig hittat någon som passat oss. Ska bli kul att se vart vi ligger till efter ett tag från tävlingsformen. 
 
 
Vad ska ni göra resten av veckan? Börjat ladda upp inför tävlingssäsongen?

Go kväll!

Allmänt  /  0  Kommentarer
Det var bra några dagar sedan vi hördes av här, faktiskt förra året om vi ska vara exakta. Mycket har hänt sedan sist jag skrev här. 
 
Skolan har dragit igång och det är inte lång tid innan det är dags för student, sååå laddad! Eco har kommit igång efter vila och Lizz detsamma, Lizz har börjat gå med på mina måndags träningar nu. Det kommer hon göra fram till lovet då jag tränar ensam för Jenniemy, perfekt för Lizz! I helgen betade jag av första träffen med Unga ryttare 2018, helt galet att jag är en av dem som blivit antagen. 
 
 
Jag tror innerligt att jag komemr få ut mycket ur detta, mycket kunskap men också träffa helt fantastisk människor!
 
Precis avslutat lite skolarbete, ska ta och stänga av datorn så ska jag inte dröja allt för länge innan jag är åter här.