Middag och plugg

Eco SJ  /  1  Kommentarer
Satte mig för en stund sedan och började med min uppsats om Mesopotamien, lite laddad är jag för skolan. Vill så gärna göra mitt bästa i skolan, men som sagt går det i berg- och delbana med motivation. För någon vecka sedan hade jag världens motivation med Eco och världens plan och sedan smälte snön och vi kunde inte använda varken ridbanan eller travbanan längre. 
 
Dagens lektion för Anna gick trots allt bra. Hon kände sig lite seg i början men kändes som hon vaknade mer med tiden. Vi jobbade inget direkt krävande och övningen gillade jag skarpt, det är inte sista gången jag gör den. Ska försöka jobba den när jag är själv, att hästarna ska vara raka och jag kände verkligen hur stor betydelse det har. 

Dagarna smälter ihop med varandra

Allmänt  /  0  Kommentarer
Jag hinner inte med bloggen, fullt upp i skolan tillsammans med en galen sexåring. En helt vanlig dag i Sigtuna. 
 
 
Idag ska jag rida Paffe efter skolan, alltså efter kl 17 idag, ska bli roligt. Matilda ska filma då han är ute för försäljning. Så är det någon som letar är det bara att höra av er! 
 
Återkommer med film när det finns. 
 

God morgon!

Eco SJ  /  1  Kommentarer
Ännu en tidig morgon i stallet. 07.45 var jag i stallet, min sovmorgon försvann - såklart! 

Idag ska Emma tömköra Eco vilket känns bra. Jag känner att jag behöver hjälp med den delen då jag inte har så mycket erfarenhet av det. Emma tömkörde även Eco en del när jag var på praktik och det ska ha gått rätt bra som jag har förstått det! 


Emma har varit nästan en räddning ibland, hon tog hand om Eco när jag var på praktik och efter det känns det som jag kan resonera med henne om det är något, eftersom hon ridit Eco och vet hur hon fungerar.