Jag är tillbaka på YT!

Allmänt  /  0  Kommentarer

Flyttveckan är inledd...

Allmänt  /  0  Kommentarer
Som jag längtat till denna vecka!!! Jag har drömt om detta så länge men aldrig trott att det skulle vara så nära som det är just nu. På fredag flyttas allting och från och med söndag kväll kommer jag bo på heltid i Bålsta. Jag är så jävla glad rent ut sagt men samtidigt så jävla rädd, rädd vad som väntar och vad som kommer hända. 
 
Senaste tiden har jag jobbat så extremt mycket så jag snart kräks över jobb. Jobbade sex dagar(mellan sön-fre) och tävlade i helgen, jag var trött kan jag säga. När jobbet hörde av sig nu och inte beövde mig då det var lugnt så jublade jag, för att jag äntligen får vila (!!). Samtidigt så vet jag att jag måste jobba för att få ihop pengar att ha råd till allt, speciellt när man gått som timvikarie. Snart får jag dock en fast tjänst och ingen är lyckligare än mig! 
 
 
Hästarna är fina som vanligt trots men en trött ryttare på ryggen. I helgen var vi och tävla med bra känslor dock inget resultat eller poäng att jubla över.... 

Livet går för fort ibland...

Allmänt  /  0  Kommentarer
Jag fick något ryck nu och funderat på att starta bloggen, men avvaktar lite tills allt fallit på plats helt...
 
Det har nästan varit en för hemsk vecka men mycket har äntligen börjat falla på plats. Jag avsöljar inget än men är såå laddad. Nu är frågan, vill ni följa mig på min resa? Isåfall på vilket sätt, här på bloggen eller på annat sätt? Tell me!!
 
 
Lizz för övrigt är huuuur fin som helst?!!! Jag är nästan mållös, nu börjar vi komma igång ännu bättre efter sommarvilan och ska snart göra säsongsdebut. Jag är laddad och förhoppningsvis Lizz också. Det blir en LB:1 och LA:2 (som jag för övrigt inte lärt mig...). Idag stod bommar på schemat och hon bara gick, gjorde det väldigt bra för att ha vilat igår. 
 
Vad vill ni läsa här i bloggen om jag startar den igen? Berätta allt!!
 
 
Jag och Selmis <3