Dagen till ända

Allmänt  /  0  Kommentarer

Var gaaaaanska trött imorse, kunde inte sova igårkväll så jag verkligen inte gjort någonting och sedan ställdes klockan om inatt. Så det var lite trögt imorse, men det var bara att bita ihop. 


Dagen bjöd på mycket att göra i stallet, jag har hunnit promenera nog minst 10-tal gånger. Det var fina steg på stegräknaren. 😉 Dagen flöt på sedan och jag är riktigt nöjd. Dagen avslutas med ett mysigt telefonsamtal hemifrån vilket kändes behövligt! 

Det är sååååå vackert här, packar ihop gården och tar med den när kag åker hem! 


Vårens tävlingar

Lizz (SWB)  /  1  Kommentarer
Jag har hunnit beta av en tävling redan på min lista. Jag tänkte nämligen berätta den för er. 
 
 
Vecka 10
12 mars Sorunda RK LA:3 58.143%
 
Vecka 14
9 april Stäket HSF LB:3+LA.3
 
Vecka 16
 
17 april Täby RS LA:3
22 april Knivstaortens RK LB:3
 
Vecka 18
1 maj Märsta RK LA:3
7 maj Solna FRK LB:3+LB:1
 
Vecka 19
11 maj Enköpings FRK LA:3+Msv C:1
(Prel. 14 maj Uppsala DS LB.3+LA:3)
 
 

Gissa vaaaaad!

Lizz (SWB)  /  1  Kommentarer
Min lediga dag denna vecka är snart slut, trots att den har varit lång då jag vaknade ganska tidigt antagligen för jag gått upp cirka 6.00 dem senaste dagarna. Jag har iallafall idag betat av en skoluppgift samt påbörjat min reseberättelse som jag ska mejla till skolan sedan. 
 
Men kan ni gissa vad? Jag har idag hunnut anmäla till två tävlingar på mindre än två minuter, och inte vilka tävlingar som helst.. Utan först 7 maj ska vi starta en lagtävling tillsammans med två klubbkamrater hos Solna men sedan har jag anmält mig och Lizz till vår första Msv C:1!!! Det är bara glädje i hela kroppen när jag skriver detta, vår första medelsvår, en dröm som jag länge väntat på. Att inse att den är så nära är bara för sjukt!
 
 
Nu är det bara att ladda upp och lära sig program för 11 maj då smäller det!! Sååå laddad är bara förnamnet.