Livet är väldigt bra just nu.

Allmänt  /  1  Kommentarer
Ja och så är det faktiskt nu. Jag njuter så mycket, just nu har jag två riktigt fina hästar i stallet.Men imorgon står jag bara med en häst.
 
 
Imorgon kommer Eco åka hem för en ''mini-vila'' och mamma kommer arbeta henne från marken några gånger i veckan. Det känns bra men visst är det tråkigt att hon åker hem. Dock har hon varit så fantasisk i en månad nu så hon förtjänar vila. 
 
 
Lizz och jag gör bara fler och fler framsteg tillsammans. Hon är så rolig att rida för när jag gör rätt så gör hon rätt. Vi testar varandra lite, jag ser lite mer vad hon kan och testar knappar och hon testar mig lite. Varje ridpass är alltid lika spännande! ;) Det bästa är att hon är så himla lärorik och jag lär mig varje dag hur jag ska rida henne. 
 
Jag ska försöka blogga lite mer nu, min skoldator fungerar inte internet på tyvärr så det blir mindre bloggning. Men kommer försöka använda min egna dator lite mer. 
 

Vad har hänt sedan sist?

Resan mot det stora livet  /  0  Kommentarer
Jag vill välkomna er till min nya blogg och mitt nya blogg, fast ändå gamla. Många saker har hänt i mitt liv under detta år, man kan ju nästan säga så. Det har gått åtta månader sedan jag flyttade hemifrån och förändrade mitt liv. Jag har haft det jobbigt på många olika vis, det är svårt att sätta ord på vad som hänt, men det känns som det har blivit en stor vänding i mitt liv efter det. 
 
Slutpratat om det, nu till det roliga. Den 19 april 2016 klev denna dam in i mitt liv. Hon heter Lizz, hon är 9 år och 174 cm hög, e. Loredes - Donnerfly. Hon är utbildad medelsvår C och är mycket ambitiös. Det ska bli spännande att få rida och tävla denna häst, det är så roligt att få ta över en sådan fin häst. Tack Anna för att jag fick chansen!
 
 
Det bästa med det nya tillskottet är att jag möts av så många positiva kommentater. Då blir det extr a roligt att hålla på och träna. 
Detta betyder att Eco kommer åka hem 1 maj. Det är tråkigt men jag känner att behövs för både mig och Eco, hon är fortfarande ung och har hela livet framför sig! Det bästa är att få känna på olika moment från program som LA och MSV C som vi provat lite smått. Hon har en potential att rida medelvså iallafall. 
 
Sedan har vi gått ett annat tillskott i familjen. Ronja fölade inatt och fick ett fin till stoföl med färgen gulbrunt efter Cartier RP. Riktigt roligt! Vi funderar fram och tillbaka på namn på vad den framtida stjärnan ska heta.
 
 
 

Så galet att vara igång igen

Allmänt  /  0  Kommentarer
Skolan har börjat igen och dagarna går i 180. Det är fullt med träningar, stalltjänst, traktorkörning och hästkörning. Ni förstår nog att dagarna är lång men så roliga. Vi har även provridit en till häst och lite sånt. Eco går så jäkla bra just nu också. Båda dagarna har Eco skött sig över förväntan och det värmer i hjärtat att hon visar utveckling. 
I tordags hade vi hoppträning för Natalie och Eco hoppade bana upp till en meter. Det var riktigt härligt att sitta på hennes rygg och bara följa med. Hon skötte för det mesta själv, det var bara att styra.