Blir inte alltid som man tänkt sig

Allmänt  /  0  Kommentarer

Dagarna bara rusar förbi, gjort blogginlägg men Of course har jag glömt publicera dem.

Lizz gick ett helt fantastiskt pass igår, ett pass jag kan leva på lääääänge.

Eco blev lite jogg barbacka, bara mysa och ha kul.


Kvällen lider mot sitt slut

Allmänt  /  0  Kommentarer
Ja, klockan är redan mycket. Har försökt hitta några bra bilder på mig och mina hästar men kan inte riktigt hitta några som passa in i bloggen. Jaja hittar väl några till slut. Hahah. Gjorde istället lite skolarbete, bland annat lite idrott så man kommer någon vart inom skolan också, skämt åsido. ;)
 
 
 

Dagarna rullar på

Allmänt  /  0  Kommentarer
Så svårt att förstå att jag är inne på min sista praktikvecka. Såååå sjukt fort dessa fyra veckor gått, på söndag åker vi tillbaka till skolan för att tillbringa lovet där. Jag kan tycka att det är ganska skönt att komma tillbaka under lovet, inte så mycket rörelse, ganska lugnt och bara få ladda om batterierna. Det är behövligt ibland kan jag lova. 
 
Jag ska uppdatera headern lite och hoppas det blir bra och allting vill samarbeta med mig men det lär vi väl märka. Vet inte riktigt vad för tema det blir denna gång, även det lär vi väl märka. ;)
 
Men vad vill NI läsa på denna tråkiga och lite för lite uppdaterade bloggen? Jag vill kunna göra tidsinställda dagen innan men vet snart inte om vad. Liiite idetorka.