Snart nytt år

Allmänt  /  0  Kommentarer
Ja, vad ska man säga? 2017 har gått fort ändå, mycket har hänt och jag ska glra en lite summering i ett annat inlägg.
 
Morgonen spenderades på hästryggen, Eco och jag körde lite intervall träning i stora hagen. Mysigt men jobbigt såklart. Nytt år, betyder nya utmaningar och mycket styrka i början av året för Eco, även för mig. 
 
Senare in till stan och hem till min bror, därefter tillbaka till Norrtälje och lite shopping. Köpte4 ett par nödvändiga saker till stallet, kvällen ska spenderas med att fixa hästpärmen jag har i stallet, kolla på foder till Lizz och plugga körkort. 
 
 
 

Många dagar sedan sist

Allmänt  /  0  Kommentarer
Varit iväg hos Anna och AP-ridutveckling på lite jobb därav ingen uppdatering, jag lämnade nämligen datorn hemma och hade endast mobilen med mig. Lagom stressande men samtidigt lite avkopplande, kände att jag var tvungen att blogga hela tiden men avstod då det sällan går bra genom telefonen. But now I'm back!
 
Mina dagar hos AP har varit lite större kaos, när jag kom min första dag av tre, 6.30 på morgonen, stod det och sprutade vatten ur en vattenkopp som gått sönder. Så dessa tre dagar har legat fokus att få kontroll på allt efter det, typ som boxar, få ut all vatten och så vidare. Så mycket det blev att göra av en sådan sak, men tror nog jag fick kontoll över det, i en sådan situation när jag kom 6.30 på morgonen så inser man hur snabbt man kan tänka när det gäller samtidigt som jag greps av panik och inte visste vad jag ska göra.
 
 
För övrigt har jag fått till tre riktigt roliga pass på Bugge. Han är så rolig att rida men så svår, man lär sig att rida på honom. Han har blivit sååå fin!!! Jag har trots allt inte ridit på över en vecka så det kändes såklart. 
 
Jag har nu landat hemma, fixat några brev jag ska skicka imorgon samt hunnit med ett ridpass på Eco, första gången på tvåveckor. Hon testar mitt tålamod kan jag lugnt säga, imorgon väntar galopparbete på stora ängen. En riktig energiboost!!

Frågestund

Allmänt  /  0  Kommentarer
Jag tänker såhär just nu, jag får en del frågor drån er läsare. Jag hinner då inte svara på allting, därför tänker jag köra en lite frågetund här på bloggen där jag svarar på alla frågor i en liten video. Skulle inte det vara kul? Så bomba mig med såååå mycket frågor som ni kan hitta på, allt mellan himmel och jord. Let's go!
 
 
Kom ihåg, alla svar kommer besvaras i en videoblogg!