En helg i Stockholm

Allmänt  /  0  Kommentarer
Denna helg tillbringar jag i Stockholm. En hästfri helg helt enkelt, inte min melodi helt enkelt men måste lyda tränare Annas order att inte vara i stallet sju dagar i veckan. ;) Men imorgon åker jag äntligen hem efter fyra dagar i stan, det ska bli skönt kan jag lova. 
 
Imorgon ska jag skriva på lite inlägg som jag tänkt på sååå länge och som ni önskat. jag glömmer lätt bort bloggen och det måste det bli förändring på. 
 
 

Jobb jobb jobb

Allmänt  /  0  Kommentarer

Tiden bara rusar iväg och jag har redan avverkat två dagar av jobb. Idag slutade vi lite tidigare vilket betyder att jag hinner med ett ordentligt markarbetepass på Lizz. Inte ridit på två dagar och jag kan säga att ridabstinesen är stor nu. 😍 Det blev några dagar ofrivillig vila men jag tror Lizznjuter av att gå i hage hela dagarna!

Det blir samma upplägg och focusering som jag hade med Eco.


Ett riktigt bra ridpass

Allmänt  /  0  Kommentarer
Nu innan lunch så red jag Eco på ridbanan och jobbade mycket markarbete med bommar och andridning. Eco har ju haft en tendens att rusa mot hinder men ändå lyfta på benen. Jag vill att hon ska kunna ridas med en mer lugn anridning men ändå ett sug efter hinder. Det gav hon mig idag. En så himla fantastisk häst! Kom i lugn och samlad galopp mot hindret, även mycket rakt, hoppade och landade i lugn och fin galopp igen. Så himla roligt när träning ger resultat! Hade även en linje med en bom innan som gör att hon måste vänta och inte bara rusa, andra hindret slutade på ca metern - 110 cm. Lizz ska få samma upplägg någon dag också, funderar bara vilken dag. 
 
Det är så roligt att jag fått så många frågor här på bloggen och kommentarer som ramlar in.