Helgen förbi

Allmänt  /  0  Kommentarer
Det blir mest blogginlägg när jag har tid och lust. Har faktiskt inte öppnat datorn under hela helgen som jag egentligen borde ha gjort. Eller jo, jag har öppnat den men inte fått något gjort. Äntligen söndagkväll efter en helg med trälig stalltjänst, kändes som det aldrig tog slut. 
 
Förutom en trälig stalltjänst har jag hunnit rida mina fina prinsessor. Eco bjöd på några fina språng igårkväll, det blev lite spontant då tanken verkligen inte var att hoppa. Tog några språng strax över metern. Hon bjöd på bra och taxerade rätt, hon gjorde 2-3 stop men det tar jag helt och hållet på mig. Som jag hade henne igår vill jag ha henne när jag hoppar, hon tyckte det var kul! 
 
 
Lizz har också varit en stjärna. Både igår och idag red vi på travbanan, idag var första gången på bra tag som hon faktiskt slappade av och jag kunde släppa på henne och låta henne gå. Så underbart!! Imorgon väntar veterinären, håll tummarna att vi får klartecken och fortsätta i samma spår. 
 
 
 
Några underbart fina bilder på mig och Lizz som Anna tog på oss. Precis hemkommen från Belgien, aldrig suttit på en sådan fin och lösgjord häst som när Anna och Sara hade haft min häst under dessa tre veckor. 

En fredagkväll

Allmänt  /  0  Kommentarer
Go kväll. Här sitter jag en fredagkväll i väntan på att dagens middag ska bli klar, jag har en ganska lugnkväll för en gångs skull så jag ska sätta mig med lite skolarbete för att vara redo inför kommande vecka, denna samt förra veckan var riktigt stressiga för att hinna få klart allt innan resan och sedan hinna ikapp med allt efter resan. men nu börjar allt falla på plats. 
 
 
I måndags landade vi på Arlanda igen, skönt att åter vara hemma men vem vill byta 20 grader varmt till -1 grad? Inte jag iallafall. Dagarna i Sevilla har varit lärorika och roliga, tack underbara Carina för att vi fick följa med på denna fantastiska resa. Hoppas på en repris nästa år med!
 
Väl hemma i kalla Sverige var det dags att ladda om för hoppträning under tisdagen, då bjöds det på flygtur från min sida. Eco var fruktansvärt glad och finare än någonsin, vår kommunication blev lite osäker så vi gick åt ett varsitt håll, Eco åt höger och jag åt vänster vilket slutade med att jag träffade ridhussargen. Kanske inte vad jag tänkt men jag lever, eller hur?
 
 
Gårdagen bjöd på gymnasiemässa tillsammans med Malin samt personal Stine och Emma(bild). Mässor är någonting som jag tycker är oerhört roligt! Det är mitt tredje och sista år på gymnasiemässan vilket känns riktigt trist. 
 
 
Dagens dressyrträning bjöd på lite kontraster, både bra och lite sämre känslor. Kan bero en del på mig, lite ont i kroppen samt möbultad efter veckan. Nya tag på måndag då ny dressyrträning väntar. 
 
Det var min vecka i korthet, i helgen väntar stalltjänst och sedan lite ridning, på måndag väntar veterinär för Lizz och utvecklingssamtal, snacka om att jag är nervös! Ja mest för veterinären såklart. ;) 
 
 

Sista kvällen

Allmänt  /  0  Kommentarer
Då var dessa dagar förbi i Sevilla och SICAB 2017. Det har varit några riktigt roliga dag, väldigt lärorika! Imorgon vänta hemgång, vi lyftar ca kl 9 från Sevilla och landar på Arlanda strax innan kl 16. Hemma väntar mina hästar, skönt att komma tillbaka hem, tydligen har Eco inte riktigt varit nöjd att matte är bortrest. 
 
 
En skärmdump från gårdagens Grand Prix Kür på Napoleon Candau, släkting med vår Novedoso hemma i stallet. Några filmer finns att se på min instagram.