Mycket igång just nu.

Allmänt  /  0  Kommentarer
Herregud säger jag bara, livet går fort så jag hinner ju inte med allt. Som sagt är vi hemma till vardagen, hästar och jobb avlöser varandra. Det rullar på. Imorgon, onsdag, ska jag på möte för eventuellt ett nytt jobb för att komplettera mitt nuvarande. Ska bli spännande och se vad dem har erbjudit.
 
I helgen har vi tränat för Fredrik Böhling och gett många aha-upplevelser och saker vi ska tänka på. Vi har haft lite problem när det gäller tävlingsbiten, jag fick rida program och Lizz var VÄLDIGT spänd. Det visades en del problem fram, till exempel att vi gör en sluta i balanstrav som knappt är en sluta utan det blir något halvdant.  Sedan hade vi liknadana problem i andra delar som jag fick hjälp med, nu jobbar vi på med framåtbjudning och jag ska tänka mer på min hjälpgivning. Det har redan gjort stora resultat och vi har fått en liten självförtroendes-boost! I helgen väntar västervik men valde som Fredrik sa, gå ner i klass och bara ha kul. Känna att vi klarar av saker och ting. Det ska bli kul att komma iväg och tävla lite.
 
 
Efter en träningshelg med Fredrik så är Ridhandboken min bästa vän som ska läsas grundligt. Jag ska också bli mer noga med Lizz träningsschema. Jag kan ju ärligt med handen på hjärtat säga att jag inte varit bäst på det den senaste tiden. Det ska det bli förbättring på!
 
 
Veckan som kommer ser ut följande:
Måndag: Jogg ute.
Tisdag: Lösgjörande/stärkande på stubbåkern.
Onsdag: Uteritt alternativt ridpass på stubbåkern.
Torsdag: Dressyr
Fredag: Vi åker till Västervik på meeting. Jogg på tävlingsplatsen.
Lördag: Tävling Västervik Msv C:1
Söndag: Tävling Västervik LA:3