Snart god natt.

Allmänt  /  0  Kommentarer
Vart tog dagen vägen? Snart är kl 21, jag kan väl säga att jag ändå varit ganska produktiv idag. Först jobb och sedan ridit tre hästar och därefter städat hela kvällen. Imorgon väntar sådär fyra hästar att rida. Såå roligt!!
 
Vi böjademed Bugge i skogen tillsammans med Emma och Emelie, det var såååå mysigt och sååå roligt.
 
 
Därefter red jag Annie, lite svår men blev ganska bra ändå. En känslig ponny så gäller att tänka hur man gör. Sist men inte minst Midde som jag håller på att sätta igång, lite skritt och travjobb. 
 
Nej, nu måste jag börja organisera min vecka och packlista inför gripen. 
 

Dagen försvann bara...

Allmänt  /  0  Kommentarer
God kväll på er alla. Dagen har faktiskt varit riktigt bra, gått över föväntan. Men nu som vanligt gör jag femhundra saker samtidigt, städar, tvättar, bloggar, lagar mat, redigerar bilder och snart fodra hästarna. 
 
Börja dagen i stallet stgrax efter 8 för att hinna rida en häst innan vi skulle iväg, sedan packat och fixa till Eco. Hon fick sig ju ett riktigt bad igår så hon hade faktiskt hållt sig ren! Kändes att man inte knaoppat på ett bra tag för dem blev verkligen inte dem finaste...
 
När vi väl var på plats valde vi att lasta ut henne tidigt för att hon skulle få bekanta sig med publik, utställare olch ja allt som hör till show. Hon var faktiskt förvånadsvärt lugn och tog allt med ro. Allt blev ju en timme försenat på grund av utställningen dem hade. Min tanke var att Eco skulle bli trött och inte orka men jag ahde tydligen fel. Jobbade henne inte så mycket faktiskt, mer för att få henne loss på framridningen utan skritta mycket, vilket verkar fungera. Väl inne på banan så la hon faktiskt i en extra växel och tyckte det var skitkul. Hon var fin och känns som publiken gillade henne. Fick en kommentar från en tjej "Det var dagens bästa punkt i programmet", en annan tyckte hon var hur fin som helst och önskade oss all lycka till i framtiden. Det blir extra roligt när man kan göra sådant bra intryck, jag är så stolt över min lilla häst. 
 
 
Såhär sa Eco först om all publik väl inne på banan...
 
Och sedan blev det såhär...
 
 
 
 

Imorgon är det dags.

Allmänt  /  0  Kommentarer
Hästen riden, badad och all utrustning fixad. Imorgon runt 11.00 lastas Eco och vi rullar mot Toftinge gård. Sååå spännande!! Jag har typ alla käsnlor på en gång, nyfiken, spänd, nervös, räd, ja you name it.
 
 
Eco var rätt så fin idag. Jag ville bara få henne lösgjord och det blev riktigt bra. Håll i hatten alla dressyrryttare!! men jag brukar galoppera henne på långa tyglar i lättsits i uppvärmningen, vilket jag kallar mellangalopp men riktiga dressyrryttare kallar det ökad galopp. Thihi... Hon var iallafall fin, känns bra inför morgondagen. 
 
Efter det fick Eco ett riktigt bad, från topp till tå. Inte så nöjd var hon. Men ren blev hon iallafall. Utrustning är också smörjd och nerpackad. Ska vi se vad morgondagen bjuder på. 
 
 
Nu är det faktiskt dags att stänga ner datorn redan nu, tänkte ta kväll, krypa ner i soffan och titta på Netflix tillsammans med Fritz och Märta. Lägg märke till att Fritz är hunden och Märta katten....