Vår första LA-start

Allmänt  /  0  Kommentarer
Ja, vad ska man säga? Sist jag anmälde och startade LA så utgick vi på egen begäran. Idag åkte vi till Ekerö, red en förklass som var LB och därefter startade LA. 
 
Dagens första klass som var en LB:2 var hon spänd och det var svårt att få henne att slappna av inne på banan. Hon spände till och det gick inte igenom helt eneklt. Jag är dock nöjd ändå trots att det inte gick som planerat. Senare till LA:4 så var det debut, eller vad ska man säga. Första gången vi genomförde LA från början till slut och jag har aldrig ridit LA:4 tidigare. Jag vill börja att ge Eco världens största guldstjärna!!! Hon var lösgjord och fin, lugn och fin. Gjorde travdelen riktigt bra men något hände, troligtvis på grund av brunst, så galoppdelen var lite lagom kaos. Men blev fin när hon slappna av igen! Dock inga poäng att jubla över. Dock är nu LA-debuten gjord. 
 
 
 
Nu har även Lizz kommit och igångsättningen ska vi påbörjas imorgon. Äntligen!!!

Tro det eller ej...

Allmänt  /  0  Kommentarer

Jodå, jag lever efter fem veckors praktik. En vecka i skolan och det tar sin tid att komma in i alla rutiner. Iår ska jag bli ännu duktigare i skolan, vilket betyder bättre betyg, så jag ska få mer tid till bloggen. Så vi kan växa tillsammans! 

Vad vill ni läsa om i bloggen? Jag har en del idéer men vill ha fler. På lördag kommer Lizz in i mitt liv igen, vilket känns underbart! 


Ännu en ny logg

Allmänt  /  0  Kommentarer
Här kommer en vlogg från när vi var på tävling på Segersta. Hoppas den är något att se på, är ju fortfarande ny på sånt här. Kommentera gärna vad ni tycker <3