Att vara ambitiös eller inte

Många säger till mig att jag är mycket ambitiös, något jag tänkt på är att antigen är du ambitiös eller inte, jag tycker det känns som att vilja satsa eller inte. 
 
 
Jag vill ju satsa och bli något, jag vill utvecklas som ryttare och jag vill bli bäst. Jag hör allt oftare att jag är ambitiös, för mig är inte det konstigt. Jag vill ju satsa och då behöver jag visa att jag vill för att utvecklas. Jag har faktiskt tänkt efter och jag skulle kunna vara ännu mer ambitiös på olika sätt. Men något som händer med mig när jag blir för ambitiös är att jag aldrig blir nöjd, jag blir som en liten perfekonist eller hur man nu ska förklara det. Jag måste helt enkelt lära mig att ta ner kraven på mig själv. 
 
Under denna sommar har jag valt att utvecklas som ryttare, har verkligen försökt att få tiden att gå ihop för att hinna rida två hästar och göra allt annat som hör till. Nu känns det som jag fått in en rutin med ridning av två hästar. Jag väljer faktiskt att lägga bort andra saker för att hinna med mina två hästar, dem är ju faktiskt starten på en ''riktig'' karriär. Jag väljer att satsa fullt ut på dessa två. 
 
 
Helst skulle jag vilja rida fem gånger per dag för att utvecklas fullt ut men det går ju inte alltid. Sedan tvingas jag till mina ''hästfria'' dagar. I början funderade jag vad dem var bra för egentligen, hallå jag har ju två hästar att rida, men på något sätt håller det motivationen uppe. 

Julia Forsbacka

Jag känner likadant. Många säger alltid till mig att jag är ambitiös men för mig är det oftast allt eller inget. Är dock ledsen för jag har knappt kunnat rida i sommar då jag köpt en ny häst som bara är fyra (knappt riden, gått löp innan) men nu är jag taggad på att komma igång PÅ RIKTIGT igen. Speciellt med nya mål i tankarna!

2016-08-12 / 12:53:46
URL: http://forcebacka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback