Att rida för olika tränare

Om jag se över hur många olika tränare jag rider för så är det några stycken. Jag har totalt fem tränare som jag rider ganska ofta ändå för att ha så många tränare. 
 
Jag har då två ''hemmatränare'', två tränare på skolan och såklart Anna, the one and only. Jag kan bara titta tillbaka på utvecklingen jag gjort genom bara detta år och vara väldigt glad för min utveckling, mycket är tack vare dessa fem. 
 
På skolan rider jag för Maria Blumentahl i hoppningen och Maria har hjälpt mig mest om jag får säga det själv. Både i min egen utveckling men också i Ecos utveckling. Hon har varit till stor hjälp och jag gillar hur hon tänker, även nu med Lizz så tycker jag det fungerar så otroligt bra. I dressyren rider jag för Jenniemy Gransten, där har jag bara hunnit med två träningar men försöker verkligen sätta mig in i hennes tänk och det känns som det känns mycket rätt för mig och Lizz. På endast dessa två lektioner får jag en bra känsla och det känns som det kan ge mycket resultat i slutändan. 
 
 
Hemma har jag då Katarina Aggring, Kattis är nog den mest positiva och glada person jag känner. Hon gör alla träningar roliga och det finns den där lite extra glädjen i ridning och träning. Även här tycker jag om hennes upplägg och tänk. Det är alltid något speciellt i Kattisträningarna. I dressyren rider jag då för Carina Morén, började rida för Carina när jag köpte Madonna 2011 och sedan har jag fortsatt med träningar på Ronja, Eco och Lizz. Jag gillar på det sättet Carina jobbar hästar, vi tog hjälpa av henne när vi red in DeeDee och det var till mycket stor hjälp. 
 
Sedan har vi ju Anna, som jag tjatat ganska mycket om i sommar. Henne har jag mycket att tacka, mycket för den utvecklingen vi gjort i sommar. Jag trodde inte det skulle vara möjligt att göra sådana framsteg som vi faktiskt gjort. Anna ger mig inte bara mycket i träningsväg, hon ger mig också mycket inspration och peppar mig. Anna är en person som jag kan lita upp till 110%, hon kan ju Lizz både utan och innan. Hon ger mig det där lite extra.
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback