Ännu en dag förbi

Vad händer med dessa dagar? 11 dagar kvar till skolstart, nio dagar kvar till Järvsö, sju dagar kvar tills Lizz flyttar och imorgon åker jag ännu en träningshelg till Anna. Som jag längtar till allt! <3
 
 
Sjuuukt att det är en vecka kvar tills Lizz flyttar. På något sätt är jag ganska stressad över flytten. Har jag allt med mig? Har jag missat något? Får absolut inte glömma det här eller det här. Behöver jag det här eller inte? Jaaa typ sådana frågor. Speciellt eftersom Lizz åker före mig och jag kommer först på söndagen. 
 
 
Dagens ridpass med Lizz gick så jäkla bra. Ibland känner jag hur viktigt det är med veckoplanering, dagar som dessa. I måndags och tisdags fick hon skrittdag där jag jobbade sidvärts ute, sedan igår joggade jag henne ute i gräshagen där vi jobbade mycket med att hon inte ska flytta iväg utan vara hos mig. Det passar bäst att träna i den stora gräshagen. Idag blev det iallafall dressyr för att vara lie redo för helgens träningar för Anna. 
Jag försöker alltid skritta fram ute för att sedan börja trava när vi väl kommer in på ridbanan. I traven har jag tagit efter Anna med att rida på åttvolt. Där flyttar jag alltid henne, främst i skänkevikningar. Sedan brukar jag göra öppnor och slutor ute på spåret när jag är klar med åttvolten. Efter det går jag över till vad som är dagens plan med ridpasset. Idag var det mest att jobba på formen och lite basicövningar. Jag valde även att rida igenom LA:1 i slutet och gick över förväntan bra. Allting satt faktiskt, planen är att starta det på Berga 30 okt om vi känner oss redo. Men när allting verkligen fukade så blev jag själv lite chokad måste jag vara ärlig med. 
Fast det roliga är att det som inte funkade var typ det som hörnpasseringar och volter, byta varv. Ja typ sådana där saker man tycker ska funka. 

Therese S. Westlund

Så fina!! <3

Svar: <333
josefinperssons.blogg.se

2016-08-11 / 22:57:41
URL: http://theresesw.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback