Livet ger en vändning

Herregud säger jag... Livet vänds upp och ner ibland, det har varit tufft på sistone, speciellt psykiskt men ibland vänder det och medför något bra. 
 
 
I veckan fick jag ett samtal, ett samtal om jobb som jag verkligen inte kunde tacka nej till. Jag kommer nästa söndag åka ner till Skåne och Hässleholm på lite spännande saker. Jag berättar för er när allt är klart.....
 
Idag var vi på Gömmargården och tävlade, och det gick bra!!! Det var storm och lite kaos på morgonen men det ordnade sig. Jag hade fokus på att ha Lizz positiv och att vi skulle genomföra det. Tävlingen gick ute så var lite orolig vad Lizz skulle tycka om blåsten men hon gick ändå bra. Var med mig hela tiden, jag red dock fel en gång vilket jag helt och hållet tar på mig. Resten gjorde hon bra, små små missar hade vi men mycket bättre. Vi slutade på 68% i LA:3. Domaren kom fram till oss efter och trodde inte det var Lizz först, hon har tydligen sett henne för ett bra tag sedan och tyckte hon utvecklats en del. Det är alltid kul att få sådan sorts feedback. Vi fick även två (!!!) st 8:or i protokollet och några 7,5:or. 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback