Träning för Rosanna

Allmänt  /  0  Kommentarer
Som rubriken säger, idag var det dags för träning för Rosanna igen. Sista gången på SRG men förhoppningsvis var inte detta sista gången. Det var en otroligt rolig och lärorik träning. 
 
 
Guldstjärna deluxe till Lizz idag som var något het och stark, ville för mycket helt enkelt. Uppladningen har inte varit den bästa med vila i måndags, longering i tisdags och tömkörning igår men det gick ju det med. Rosanna kom åt våra svåra sidor som vi fick enorm hjälp med. Jag har haft lite svårt att komma åt henne när hon spänner sig och låser sig men fick väldigt bra tips att ta oss vidare. Jag väldigt fina lovord från Rosanna som verkade gilla Lizz väldigt mycket vilket känns bra inför framtiden. 
Jag tycker att dessa träningar för Rosanna har gett så otroligt mycket med båda hästarna, Rosanna är så otroligt bra på att instruera och få en att förstå, det bästa av allt att det är så himla roligt att rida för henne!!
 
 
Eco fick gå ett dressyrpass i ridhuset, första gången jag rider igenom henne i ridhuset på ett ta och hon var riktigt fin. Hon fick ju vila förra veckan men är nu åter och såå fin i arbetet. Hon var dock lite stel och stark i början men fick fram en riktigt fin häst mot slutet. Jag jobbade lite programdelar och om hon fortsätter vara såhär fin känns det som vi kan prestera hyfsat bra på söndag när vi gör säsongsdebut.