Frågan om framtiden

Frågorna om framtiden fortsätter att komma till mig, ju mer man svarar på frågan desto mer inser vad jag faktiskt vill och inte vill. 
 
 
Jag har denna vecka avslutat min introduktion på ett äldreboende i Rimbo, Bergshyddan. Jag måste ge största möjliga eloge till all personal på Bergshyddan som gett ett sådan bra välkommande även fast jag varit lagom förvirrande den första veckan med all information.. Det känns för övrigt väldigt bra och att även sommaren kommer gå bra, vem vet jag kanske även stannar i höst eller väljer något helt annat i höst...?
 
 
När vi sedan kommer mer åt hösten har jag ju nämnt förut att jag vill flytta hemifrån, lite för att jag har ju under tre år trivts ganska bra att klara mig själv även om jag har haft en del motgånar. Och jag tror även så blir fallet i höst, även fast jag trivs väldigt bra hemma så är det väldigt skönt att ha något eget, något som man kalla mitt hem. Det lutar ganska starkt mot att flytta tillbaka till Sigtuna om jag ska vara ärlig, dels för atta jag trivs väldigt bra där och för att jag har alla mina vänner kontakter där vilket gör att jag vill tillbaka, vilket är ganska naturligt. 
 
Hästarna då? Vad är planen med dem? Eco ska blir mer stabil och få mer rutin i LA-klasserna, om jag vågar drömma kanske en start i medelsvår till våren. Lizz ska starta LA-cupen på Gripens meeting 10-12 aug och någstans i spetmber möjligtvis starta medelsvår för att kvala Falsterbo nästa år. Möjligt eller inte vi ger det ett försök!
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback