En lagom bra dag

Denna dag, ja vad ska man säga, jag har hunnit en del kan man lugnt säga. 
 
Jag började med att rida Lizz på morgonen på travbanan, dock inget direkt utan mest jogg då det är så himla hårt och ojämnt i backen. Jag ska rida någon dag i ridhuset denna vecka innan vi åker hem för att rida igenom henne innan vilan. Ska bli riktigt skönt att åka hem!
 
Efter Lizz fick jag rida skolans Casino, det var ett år sedan sist. Han hade vilat i cirka en vecka så blev mest jogg och lösgjörande, han var laddad kan man säga. Men blev mycket fin, med hon la jag in mycket tempoväxlingar, övergångar och jobbade en hel del galopp. 
 
 
Efter det var det dags för Inferno, han var från början rätt så motvillig till arbete men även han lossna mot slutet. Med honom fokuserade jag på mycket galopparbete för att komma igenom i hela kroppen, även en hel del tempoväxlingar. När han vara igenom kunde jag nästan rida i en timme till, han var sååå fin!!! 
 
Efter det tog jag en tripp till Bålsta för lite nagelfix, sååå härligt att få skämma bort sig när man haft galet mycket i skolan och håller på i stall. Sedan landade jag här hemma med datorn och riktigt laddad på dem kommande dagarna, imorgon väntar körlektion i Märsta som för övrigt går riktigt bra. På fredag rullar jag och Lizz hem för lite ledigt över jul. 
 
 
Kanske kan få Sofia att ta lite nya bilder när jag kommer hem, om jag är riktigt snäll mot henne... Hoppas på lite fina bilder i snö!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback