En sommar på Antuna

Allmänt  /  0  Kommentarer

Äääääntligen på plats på fantastiska Antuna. Det första jag tog tag och gjorde när jag kom hit var att krama om Eco, som för övrigt bara tittade snett på mig för att sedan fortsätta äta. Kramas kan vi göras senare var väl hennes tanke. 


Dagens pass bjöd på mer att komma tillbaka, Eco är trots allt inte riden igår och jag har inte ridit på en vecka. Jag vill bara att hon ska vara mjuk i kroppen inför imorgon. Men vilken pangbra ridpass hon bjöd på. Efter lite övertalning så var hon så fin och stadig. Det jag vill lägga fokus på i sommar är just att bygga upp henne, få henne mer stadig och få mer muskler. Så att vi förhoppningsvis Kan komma ut på någon LA-start efter sommaren. 

Jag märker även mer och mer hur känslig Eco är nuförtiden. Hon upptäcker saker och reagerar så fort att jag inte ens hinner blinka, som det känns iallafall. Även i ridningen märker jag mer och mer tydligt hur känslig hon egentligen är. Lutar jag mig lite åt ett håll så spårar hon inte korrekt eller faller åt något håll, håller jag inte skänkeln korrekt så studsar hon i galoppen eller håller jag lite för länge i handen så får jag drickat svar. Så små saker som kan göra så mycket ibland. 


Älskade underbara men så svåra häst ❤