Dagarna flyter på

Tävlingsdag och full rulle efter det. Uppstigning var klockan fem imorse, så om jag är trött? Svaret är definitivt ja. 
 
 
Transporten rullade kl 6 imorse och jag var lagom pigg, tidiga starter är inte det bästa jag vet. Kommer man väl igång så flyter det på. Lizz var riktigt pigg och glad idag och det är alltid kul när hon är på den sidan. 
Iallfall till tävlingen, jag kan iallafall säga att den inte gick som planerat... När jag började rida fram var Lizz lite motig men hade ändå energin vilket alltid är positivt. När hon väl släppte så var hon så kanonfin, jobbade på bra och var avspänd. Det kändes som vi iallfall kunde leverera en ritt på 60%. Där fick jag tänka om. Väl inne på banan blev hon spänd för domaren men vi klarade oss fram till första förvända galoppen, då hon blev istadig och vår kommunikation slutade fungera. Min första tanke var "Vi får väl bli glada om vi får 45%". Överlag så flöt programmet på och jag är ändå nöjd över programmet i helhet. Vi slutade på 56% vilket jag tycker i riktigt bra efter vår ganska så stora miss, med allt från 1:or till 7:or. Vi fick bland annat sjua på ökade skritten, båge i förvänd galopp och uppridningen. Känns som allt slit ändå börjar visa sig på något sätt. 
 
 
Nu laddar vi om inför Knivstaortens RK på lördag, det blir en LB:3. Tanken var att vi skulle starta LA:3 också men det gick inte. 
 
Nu efter tävlingen har jag hunnit med mys i stallet en bra lång stund, börjat tvätta efter praktiken, städa större delen av huset och laga middag. Snart väntar kvällsfodringen och därefter ska jag nog lägga mig i sängen för att titta på film. Ett perfekt avslut på ett bra lov och en bra tävlingsdag. 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback