Gymnasiemässan och praktik

På måndag inleder jag min sista vecka här på Antuna och AP-ridutveckling. Tre veckor av många lärdomar och spännande saker, nu måste ni tänka ''Hur kul kan det vara att jobba i ett stall?''. Jag kan säga såhär, om man får jobba med hel fantastisk personal och får göra lite allt möjligt så blir det riktigt kul. Det känns riktigt tråkigt att lämna efter fyra veckor men hoppas det inte dröjer allt för länge inför nästa besök. 
 
Ridningen har gått upp och ner, precis som livet. Det som har varit skönt är att jag kan vända mig till Anna när som helst är en riktig trygghet. Vi pratar om en del om träning, hur vi ska tänka, tävling. Ja typ allt som rör en häst kan man säga. 
 
Jag har ju dock tagit två dagar avbrott från praktik för två helt fantastiska dagar på gymnasiemässan, idag och imorgon. Jag tycker gymnasiemässan är riktigt rolig, roligt att träffa nytt folk och prata framtidsdrömmar och så vidare. Tänk att det var två år sedan jag stod där och försökte välja skola. Och valet blev ju så jävla bra. 
 
Kom till monter C14:60 på gymnasiemässan, där hittar ni mig och vi kan prata häst, gymnasieval och framtid!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback