Ännu en söndag förbi

Fatta att vi påbörjar vår sista vecka av denna termin imorgon, tiden går så sjuuuuukt fort. Tyckte det var nyss vi hade höstlov. 
 
 
Idag har jag fått äran att inte bara rida mina två utan jag har fått rida en av skolans hästar också, Kio heter han. 
 
 
Jag började med att rida Lizz tillsammans med Felicia och Åsa, vi hoppade lite. Jag har inte riktigt hittat något bett som passar Lizz så idag provade jag hackamore då hon fungerat bra på det i markarbete/dressyr. Det enda som händer är att hon kan hamn alite bakom lod och man måste vara noga att nosen blir väl framme när man rider mot hinder. Tyckte det gick ganska bra och vi avslutade på en oxer som låg på ca 110 cm. Hon har börjat hoppa mer ordentligt, tidigare har det inte känts som att hon har hoppat. Utan hon bara galopperat över och struntat ifall bommarna flyger all världens väg. 
 
 
Efter det red jag Kio tillsammans med Jennifer x2. Vi fokuserade en del på lösgjöring, att han skulle vara runt skänkeln och gick att böja och ställ åt båda hållen. Jag har endast skrittat ut på Kio en gång tidigare men det är sååå nyttigt att få rida lite olika hästar. Och jag tyckte om Kio väldigt mycket. På min instgram kan ni hitta en liten film när jag rider honom @jossanppersson. 
 
Sist men inte minst red jag Eco. Jag valde att bara gå ut och galoppera henne på travbana, bara ha lite kul och att hon inte bara får se fyra väggar. För Eco är det så himla viktigt att variera arbetet och inte kräva 24/7 av henne utan ibland får man bara ut och busa i snön. Jag kan säga att det uppskattades av henne! 
 
 

Maggi, blogg om att vara bipolär

Ser riktigt härligt ut i snön! Fina bilder :)

2016-12-11 / 22:55:48
URL: http://www.perfectpsyko.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback